Hjälp oss

Det finns många sätt du kan hjälpa oss i vårt arbete för djurens bästa:

Bli medlem

För 200 kr/år blir du medlem och då bidrar du till det aktiva djurskyddet. Avgiften betalas enklast in på vårt BankGiro: 5194-4320.

Är du redan medlem får du automatiskt ett förtryckt inbetalningskort varje år.

Ekonomisk hjälp

Det kostar mycket att driva ett djurhem och all ekonomisk hjälp mottages tacksamt. Vill du skänka en gåva så kan du sätta in pengar på Bankgiro: 5194-4320. Det finns även insamlingsbössor på djursjukhusen Valla djurklinik och i Jägarvallen. Insamlingsbössor finns också i djuraffärer, såsom Djurmagazinet Fyra tassar och Djurkompaniet i Tornby.

Materiell hjälp

Djurhemmet mottar även materiella gåvor, såsom mat, leksaker, sand, toalådor och dylikt. På Djurkompaniet Tornby finns en tvättkorg där du kan lägga det du vill skänka. Det går även bra att komma direkt till djurhemmet och lämna saker.

Arbeta på hemmet

På helgerna, då ordinarie personal inte arbetar behövs så kallad avbytarpersonal. Det finns ett morgonpass och ett eftermiddagspass både lördag och söndag. Är du intresserad av att hjälpa till så maila eller ring oss för mer information. Du måste vara minst 18 år för att få bli volontär. E-post address och telefonnummer finner du längst ner på sidan.